Vollsmose er ét af de områder, hvor Civicas strategiske partnerskab skal i spil

Bolig

Strategisk partnerskab

BISGGARD|EJSING er udbuds- og bygherrerådgiver for boligselskabet CIVICA i forbindelse med udbud af nyt strategisk partnerskab.

KUNDE
Odense Kommune
Tidsplan
2020-2021

Udbuddet er gennemført som et strategiske partnerskab

Det strategiske partnerskab består af en rammeaftale omhandlende nybyggerier og renoveringsopgaver. Herunder indgår bl.a. landsbyggefondstøttede totalrenoveringsopgaver i Odensebydelen Vollsmose.

Baggrunden for at udbyde en portefølje af projekter samlet i ét strategisk partnerskab – frem for udbud af enkeltprojekter – er forventningen om at kunne opnå væsentlige stordriftsfordele, synergieffekter, gentagelsesoptimeringer og løbende innovationer. Disse skal foregå gennem et tæt og tillidsfuldt samarbejde med den valgte strategiske partner.

Udbuddet er gennemført som et strategiske partnerskab, hvor der på baggrund af rammeaftalen indgået med den strategiske partner, indgås aftaler om de enkelte projekter på totalentreprisevilkår.

BISGGARD|EJSING har været udbuds- og bygherrerådgiver i forbindelse med udarbejdelse af udbudsmateriale til rammeaftale og totalentrepriser, gennemførelse af forhandlingsforløb m.m. Udbudsperiode 2020-2021.

Lignende projekter:

Velkommen tilbage!