LETH & GORI

Sport og kultur

Varde Teater- og Musikhus

BISGAARD|EJSING er bygherrerådgiver for Den erhvervsdrivende fond Varde Teater og Musikhus i forbindelse med opførelse af teater- og musikhuset. BISGAARD|EJSING bistår med projektledelse og bygherrerådgivning under projektering og udførelse, herunder strategisk rådgivning for bygherreorganisation, hvor det er målet, at huset skal imødekomme foreningernes behov og samtidigt være et aktiv for borgere i Varde og omegn.

KUNDE
Den erhvervsdrivende fond Varde Teater og Musikhus
Tidsplan
Realisering 2024-2026

”Byggeri der skaber værdi for folket”

”Forestil dig et magisk teater- og musikhus fuld af overraskelser, forvandlinger og fortællinger. Et hus der udstråler teaterstemning, dramaturgi, monumentalitet, karakterfuldhed. Et stemningsfuldt hus med atmosfære. Et hus til fest. Og forestil dig en effektiv teater-maskine, et fleksibelt black box teaterrum, med mulighed for eksperimenterende teateropsætninger og koncerter. Eller et hus til (nye) fællesskaber, et hus som åbner sine døre op mod byen. Et hus til festivaler, events og konferencer. Et levende teaterhus i stadig forandring med inviterende foreningsverdener og mødesteder. Et hus der fejrer hverdagen, som var det en fest.”

Sådan lyder visionen for det det nye Teater- og Musikhus i Varde.
Projektet, som gennemføres i totalrådgivning og forventes udbudt i hovedentreprise, er bl.a. støttet af Lokale og Anlægsfonden, A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Varde Kommune og en lang række lokale aktører og interessenter fra Varde og omegn.

Teater- og musikhusbyggeriet er ca. 3000 m2 inkl. udenomsarealer og en række understøttende faciliteter til administration, systue og systuelagerfaciliteter mm. Byggeriet skal skabe rammerne om at styrke musik- og teaterliv i Varde på tværs af generationer – det skal være et nyt og levende kulturhus, der skal fremme mødet mellem forskellige mennesker og et Teater- og musikhus, som er under stadig forandring og udvikling.

Totalrådgiver er LETH & GORI A/S med underrådgiver Sweco Danmark A/S.

Lignende projekter:

Velkommen tilbage!