Bygherrerådgivning

Nyheder

9. december 2018

BISGAARD | EJSING leverer bygherre- og konkurrencerådgivning til BRFfonden ifbm. nyt håndværkskollegium

BRFfonden ønsker at skabe rammer for de unge, som tager en håndværksmæssig uddannelse indenfor byggeri: ”Vi ønsker at skabe rammer for dem, der skaber rammerne for os”. Med afsæt i dette ønske, skal Bisgaard | Ejsing levere bygherre- og konkurrencerådgivning til planlægningen af 4-5 nye håndværkerkollegier inklusiv undervisningsfaciliteter.

Med henblik på at garantere det fremtidige behov for dygtige håndværkere og kvalificeret arbejdskraft i Danmark, skal disse kollegier styrke respekten og det positive image omkring håndværksfagene og dermed tiltrække flere unge til uddannelserne.

Kollegierne, som er et tilbud til engagerede og ambitiøse mennesker, er de første af sin slags i Danmark, og skal placeres flere forskellige steder i landet. Det første kollegie forventes placeret i Horsens.

For yderligere oplysninger tilgå referencer

9. august 2018

Ny medarbejder hos BISGAARD | EJSING – velkommen til bygherrerådgiver Lisa Gedsø Askanius

BISGAARD|EJSING kan fejre endnu et år på bagen med en ny ansættelse. Denne gang kan vi med stor glæde byde velkommen til bygherrerådgiver Lisa Gedsø Askanius

Lisa er 36 år, og har tidligere været ansat som bygherrerådgiver hos COWI. Lisa er udannet civilingeniør med speciale indenfor Urban Design, og skal med sine kompetencer inden for udbud, udbudsstrategi og udbudsrådgivning, være med til at styrke virksomheden og dens fortsatte udvikling.

Vi glæder os til et spændende og udviklende samarbejde med Lisa, som i første omgang skal bistå med at løse udbudsopgaver for Varde Kommune, Struer Kommune og CASA.

14. november 2017

Nyt blod på Rosenkrantzgade – velkommen til bygherrerådgiver Morten Toftegaard Hansen

BISGAARD | EJSING har nu være i gang i et års tid, hvilket vi kan fejre med en nyansættelse og en række spændende opgaver. Vi er glade for og stolte over, at vi har fået ansat bygherrerådgiver og ingeniør Morten Toftegaard Hansen, som skal medvirke til at styrke udviklingen af vores af virksomhed. Morten er 31 år, og kommer fra en stilling som bygherrerådgiver i Cowi. Mortens ansættelse medvirker samtidig til en mindre, og måske tiltrængt, reduktion af gennemsnitsalderen i virksomheden.

Morten skal hjælpe til med at løse flere af de nye opgaver i kraft af sine allerede brede kompetencer indenfor byggeri og anlæg. Morten skal bl.a. hjælpe til med at løse opgaver i forbindelse med renoveringen af Brabrand Boligforenings afdeling 1 og 2 (Hans Brogesparken og Søvangen), den nye Multiarena for Arena Randers, Kanalhusene i Horsens for Dansk Boliginvest samt udbudsopgaver for DN Group, CASA og ØsterBo i Vejle.

1. september 2016

To erfarne bygherrerådgivere starter ny virksomhed

Rosenkrantzgade 23 vil fra den 1. september 2016 danne ramme for en ny rådgivervirksomhed i Århus. BISGAARD | EJSING er etableret af de 2 erfarne bygherrerådgivere Søren Ejsing og Tue Bisgaard Jensen, med henholdsvis en ingeniørmæssig og økonomisk/juridisk baggrund. Firmaet udspringer af rådgivningsfirmaet Bascon, der i foråret 2016 blev opkøbt af COWI. De 2 indehaveres kompetencer spænder vidt fra den indledende analyse og beslutningsgrundlag til det færdige byggeri. En af BISGAARD | EJSINGs første opgaver er for hotelejer Jens Richard Pedersen, der påtænker at opføre ”La Tour Tower” tegnet af 3XN.

”Vi tror på, at markedet søger mindre bygherrerådgivningsvirksomheder, der kan levere dedikeret, effektiv og professionel bygherrerådgivning under konkurrencedygtige vilkår”

”Vi tror på, at vi med vores kombinerede juridiske, økonomiske og tekniske baggrund kan tilføre opgaverne høj kvalitet”

”Vi tror på, at vi via vores samarbejde med eksterne fagspecialister kan levere høj fagteknisk kvalitet, og samtidig en kvalitet der tænkes ud af boksen”

BISGAARD | EJSING vil bidrage til et større udbud af bygherrerådgivning og vil understøtte et værdiskabende samarbejde med andre rådgivere, entreprenører og leverandører til gavn for både bygherrer og slutbrugere.