Bygherrerådgivning

Nyheder

14. november 2017

Nyt blod på Rosenkrantzgade – velkommen til bygherrerådgiver Morten Toftegaard Hansen

BISGAARD | EJSING har nu være i gang i et års tid, hvilket vi kan fejre med en nyansættelse og en række spændende opgaver. Vi er glade for og stolte over, at vi har fået ansat bygherrerådgiver og ingeniør Morten Toftegaard Hansen, som skal medvirke til at styrke udviklingen af vores af virksomhed. Morten er 31 år, og kommer fra en stilling som bygherrerådgiver i Cowi. Mortens ansættelse medvirker samtidig til en mindre, og måske tiltrængt, reduktion af gennemsnitsalderen i virksomheden.

Morten skal hjælpe til med at løse flere af de nye opgaver i kraft af sine allerede brede kompetencer indenfor byggeri og anlæg. Morten skal bl.a. hjælpe til med at løse opgaver i forbindelse med renoveringen af Brabrand Boligforenings afdeling 1 og 2 (Hans Brogesparken og Søvangen), den nye Multiarena for Arena Randers, Kanalhusene i Horsens for Dansk Boliginvest samt udbudsopgaver for DN Group, CASA og ØsterBo i Vejle.

1. september 2016

To erfarne bygherrerådgivere starter ny virksomhed

Rosenkrantzgade 23 vil fra den 1. september 2016 danne ramme for en ny rådgivervirksomhed i Århus. BISGAARD | EJSING er etableret af de 2 erfarne bygherrerådgivere Søren Ejsing og Tue Bisgaard Jensen, med henholdsvis en ingeniørmæssig og økonomisk/juridisk baggrund. Firmaet udspringer af rådgivningsfirmaet Bascon, der i foråret 2016 blev opkøbt af COWI. De 2 indehaveres kompetencer spænder vidt fra den indledende analyse og beslutningsgrundlag til det færdige byggeri. En af BISGAARD | EJSINGs første opgaver er for hotelejer Jens Richard Pedersen, der påtænker at opføre ”La Tour Tower” tegnet af 3XN.

”Vi tror på, at markedet søger mindre bygherrerådgivningsvirksomheder, der kan levere dedikeret, effektiv og professionel bygherrerådgivning under konkurrencedygtige vilkår”

”Vi tror på, at vi med vores kombinerede juridiske, økonomiske og tekniske baggrund kan tilføre opgaverne høj kvalitet”

”Vi tror på, at vi via vores samarbejde med eksterne fagspecialister kan levere høj fagteknisk kvalitet, og samtidig en kvalitet der tænkes ud af boksen”

BISGAARD | EJSING vil bidrage til et større udbud af bygherrerådgivning og vil understøtte et værdiskabende samarbejde med andre rådgivere, entreprenører og leverandører til gavn for både bygherrer og slutbrugere.