Bygherrerådgivning

Nyheder

9. december 2018

BISGAARD | EJSING leverer bygherre- og konkurrencerådgivning til BRFfonden ifbm. nyt håndværkskollegium

BRFfonden ønsker at skabe rammer for de unge, som tager en håndværksmæssig uddannelse indenfor byggeri: ”Vi ønsker at skabe rammer for dem, der skaber rammerne for os”. Med afsæt i dette ønske, skal BISGAARD | EJSING levere bygherre- og konkurrencerådgivning til planlægningen af 4-5 nye håndværkerkollegier inklusiv undervisningsfaciliteter.

Med henblik på at garantere det fremtidige behov for dygtige håndværkere og kvalificeret arbejdskraft i Danmark, skal disse kollegier styrke respekten og det positive image omkring håndværksfagene og dermed tiltrække flere unge til uddannelserne.

Kollegierne, som er et tilbud til engagerede og ambitiøse mennesker, er de første af sin slags i Danmark, og skal placeres flere forskellige steder i landet. Det første kollegie forventes placeret i Horsens.

For yderligere oplysninger tilgå referencer