Bygherrerådgivning

Nyheder

14. november 2017

Nyt blod på Rosenkrantzgade – velkommen til bygherrerådgiver Morten Toftegaard Hansen

BISGAARD | EJSING har nu være i gang i et års tid, hvilket vi kan fejre med en nyansættelse og en række spændende opgaver.

Vi er glade for og stolte over, at vi har fået ansat bygherrerådgiver og ingeniør Morten Toftegaard Hansen, som skal medvirke til at styrke udviklingen af vores af virksomhed. Morten er 31 år, og kommer fra en stilling som bygherrerådgiver i Cowi. Mortens ansættelse medvirker samtidig til en mindre, og måske tiltrængt, reduktion af gennemsnitsalderen i virksomheden.

Morten skal hjælpe til med at løse flere af de nye opgaver i kraft af sine allerede brede kompetencer indenfor byggeri og anlæg. Morten skal bl.a. hjælpe til med at løse opgaver i forbindelse med renoveringen af Brabrand Boligforenings afdeling 1 og 2 (Hans Brogesparken og Søvangen), den nye Multiarena for Arena Randers, Kanalhusene i Horsens for Dansk Boliginvest samt udbudsopgaver for DN Group, CASA og ØsterBo i Vejle.