Bygherrerådgivning

Nyheder

1. september 2016

To erfarne bygherrerådgivere starter ny virksomhed

Rosenkrantzgade 23 vil fra den 1. september 2016 danne ramme for en ny rådgivervirksomhed i Århus. BISGAARD | EJSING er etableret af de 2 erfarne bygherrerådgivere Søren Ejsing og Tue Bisgaard Jensen, med henholdsvis en ingeniørmæssig og økonomisk/juridisk baggrund. Firmaet udspringer af rådgivningsfirmaet Bascon, der i foråret 2016 blev opkøbt af COWI. De 2 indehaveres kompetencer spænder vidt fra den indledende analyse og beslutningsgrundlag til det færdige byggeri. En af BISGAARD | EJSINGs første opgaver er for hotelejer Jens Richard Pedersen, der påtænker at opføre ”La Tour Tower” tegnet af 3XN.

”Vi tror på, at markedet søger mindre bygherrerådgivningsvirksomheder, der kan levere dedikeret, effektiv og professionel bygherrerådgivning under konkurrencedygtige vilkår”

”Vi tror på, at vi med vores kombinerede juridiske, økonomiske og tekniske baggrund kan tilføre opgaverne høj kvalitet”

”Vi tror på, at vi via vores samarbejde med eksterne fagspecialister kan levere høj fagteknisk kvalitet, og samtidig en kvalitet der tænkes ud af boksen”

BISGAARD | EJSING vil bidrage til et større udbud af bygherrerådgivning og vil understøtte et værdiskabende samarbejde med andre rådgivere, entreprenører og leverandører til gavn for både bygherrer og slutbrugere.